הרשמה לבית הספר

החלטתם להירשם לבית הספר? מצויין! כל הטפסים וההסברים שתצטרכו נמצאים בדף הזה
במידה ויש עוד שאלות אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר

שלבי ההרשמה

בית הספר הרב תחומי עמק חרוד החל בהיערכותו לקראת תשפ"ד.
על מנת לנהל את רישום התלמידים באופן תקין מול משרד החינוך עליכם למלא את כל הקבצים:

לחצו כאן לטופס ההרשמה.

חשוב כי תבצעו את רישום ילדיכם עד סיום מועד ההרשמה – 30.4.2023 ובאופן מלא ע"פ הנדרש.

אחרי סיום הרישום יקשה עלינו להתחשב בבקשות מיוחדות של התלמיד והוריו.
על מנת להימנע מאי נעימות, אנא הקפידו על הרישום במועדו.

לאחר מילוי הטופס, יישלח לבית התלמיד "טופס חברים" ובו ירשום שמותיהם של 2 חברים עימם ירצה (וגם אתם ההורים) ללמוד בכיתה .
אנחנו מתחייבים שתשובצו עם חבר אחד לפחות.

ניתן לשלוח את הטפסים בפקס לביה"ס 04-6531170

בנוסף במידה יש לכם אבחון דידקטי/פסיכולוגי אם בוצע במהלך שלוש השנים האחרונות צרפו גם אותו.
לידיעתכם, ביה"ס היסודי והשרות הפסיכולוגי אינם מעבירים לנו אבחונים.

לפרטים נוספים ניתן להתקשר למזכירות ביה"ס: 04-6531617
מייל: emekharod@eh.amalnet.k12.il
מספר פקס: 04-6531170

בברכה ביה"ס הרב תחומי עמק חרוד

שאלות נפוצות

אנחנו יודעים שתוך כדי הליך הרשמה לבית הספר יכולות לעלות שאלות חשובות שישפיעו על בחירת בית הספר. ריכזנו כאן כמה תשובות לשאלות שאנחנו מקווים שיעזרו

צוות בית ספר הרב תחומי עמק חרוד משתף את ההורים באופן קבוע בפרויקטים השונים ע"י שליחת מידעון שבועי. הקשר ההדוק בין ההורים לצוות החינוכי הוא חלק מתפיסת העולם של ביה"ס.
מעבר לרמה המערכתית הנדרשת, אנו מקיימים קשר שוטף עם ההורה לגבי כל קושי או בקשה, קשר טלפוני רציף ואם יש צורך למפגש פנים אל פנים ההורה מוזמן להגיע למקום.

קליטת מורה חדש/ה

מיועד למורים חדשים שהתקבלו לעבודה

ברוכים הבאים לצוות ביה"ס.

לחצו כאן ומלאו את הפרטים שלכם כדי שנוכל לקלוט אתכם בצורה מסודרת.

בהצלחה