רכז/ת השכבה

מחנכ/ת: נעם גרדי

כיתות י' תשפ"ב

הורי י' ותלמידים יקרים.

רגע לפני תום חופשת הקיץ, שאנו תקווה שחלפה בנעימים ככל הניתן במגבלות התקופה, אנו מצרפים את שיבוצי הכיתות של ילד/תכם לשנת הלימודים הקרבה.

מלאכת השיבוץ, נעשתה בהובלת הצוות שליווה את הילדים בשלוש השנים בחטיבה וכלל את המחנכים המסורים, את היועצת ואת מנהלת ט'-י'. חשוב לנו לציין שהשיבוץ נעשה מתוך חשיבה מעמיקה בהיבטים השונים, כדי לתת מענה מיטבי לתלמידי השנתון.

ובמבט להווה וקדימה. הילדים יוצאים לדרך חדשה ופותחים דף חדש, המאפשר הכרות חברתית חדשה, הכרות עם דמות מחנך/ת שטרם הכירו וישנם שממשיכים בדרך עם הדמות המוכרת ולשינוי זה, כמו לכל שינוי נדרש זמן. עזרו לילדים לתת צ'אנס להרכב החדש, לגלות חברים חדשים ולצאת לדרך שכולנו תקווה תוביל להצלחות ולהישגים אישיים, חברתיים ולימודיים כדברי ד"ר סוס "אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים". השנה יותר מתמיד נידרש לסבלנות ולאורח רוח.

בקשות לשינוי כיתה ניתן להפנות לענת מויאל מנהלת ט'-י'.

לא נאפשר מעבר כיתה לפני החגים.

מחנכי הכיתות יפתחו קבוצות שידור עם התלמידים ועמכם בשבוע הקרוב.

מאחלים שנה טובה, שנה של בריאות, שנה של הצלחות והגשמה עצמית

ענת מויאל, מנהלת ט'-י' וצוות השנתון  מיטל מרגלית רכזת השנתון ומחנכת, אורנה כהן יועצת, נטע בלאס יועצת כיתות החנ"מ, המחנכים: זוהר בריימוק, שמחה אסנקאי, ארנון רוטמן, עופר בשן, יפעת רבי, זמירה ריץ אוחנה ונעם גרדי.

לוח מבחנים שנתון י'

לוח מבחנים לכתה י, מחצית א