רכז/ת השכבה

מחנכ/ת: רחל ידן

כיתות י' תשפ"א

הורי י' ותלמידים יקרים.

רגע לפני תום חופשת הקיץ, שאנו תקווה שחלפה בנעימים ככל הניתן במגבלות התקופה, אנו מצרפים את שיבוצי הכיתות של ילד/תכם לשנת הלימודים הקרבה. חשוב לציין שהתלמידים יחולקו לשתי קפסולות לפיהן יגיעו לימי לימוד בבית הספר.

מלאכת השיבוץ, נעשתה בהובלת הצוות שליווה את הילדים בשלוש השנים בחטיבה וכלל את המחנכים המסורים, את היועצת ואת מנהלת ט'-י'. חשוב לנו לציין שהשיבוץ נעשה מתוך חשיבה מעמיקה בהיבטים השונים, כדי לתת מענה מיטבי לתלמידי השנתון.

ובמבט להווה וקדימה. הילדים יוצאים לדרך חדשה ופותחים דף חדש, המאפשר הכרות חברתית חדשה, הכרות עם דמות מחנך/ת שטרם הכירו וישנם שממשיכים בדרך עם הדמות המוכרת ולשינוי זה, כמו לכל שינוי נדרש זמן. עזרו לילדים לתת צ'אנס להרכב החדש, לגלות חברים חדשים ולצאת לדרך שכולנו תקווה תוביל להצלחות ולהישגים אישיים, חברתיים ולימודיים כדברי ד"ר סוס "אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים". השנה יותר מתמיד נידרש לסבלנות ולאורח רוח.

בקשות מנומקות בכתב לשינויים נקבל עד ה21/9/2020  ונדון בהן לאחר החגים.

את הבקשות ניתן להפנות לענת מויאל מנהלת ט'-י'.

לא נאפשר מעבר כיתה לפני החגים.

מחנכי הכיתות יפתחו קבוצות שידור עם התלמידים ועמכם בשבוע הקרוב.

מאחלים שנה טובה, שנה של בריאות, שנה של הצלחות והגשמה עצמית

ענת מויאל, מנהלת ט'-י' וצוות השנתון  סוזי בבלי רכזת השנתון, אורנה כהן יועצת, נטע בלאס יועצת כיתות החנ"מ, המחנכים: רחלי תמר, רונית קשי, אורטל אלקלעי, שני בן זאב, איתי רון, הילה יפלח, גלית מרגלית ורחל ידן.

כיתה י1 תשפא

כיתה י2 תשפא